mandag, juni 26, 2006

Er podcast spild af tid? Brug videopodcast som podcast.

Det tager tid at lytte til podcast, den tid det tager at lytte til en enkelt podcast kan måske bedre bruges til at læse 50 blogs eller webmagasiner? Er podcast dermed spild af tid?
Peter Davis mener at podcast er for tungt som informationkilde og en ueffektiv måde at få information på. Scroble er enig, men fremhæver at podcast kan bruges i særlige situationer eks i bilen på vej på job eller til træning hvor man ikke kan læse.

Jeg er selv en storforbruger af podcasts og lytter ugentlig til ca 15-20 podcasts og læser +75 blogs. (min feedreader siger ca 180 feeds)

For at sætte det lidt firkantet op, så læser jeg typisk blogs for at få faktuel information og samtidigt surfe web 2.0 tjenester. Mens mine podcast er diskuterende og mere dialog båret fordi det er konferencer og interviews.

Brugs-situationen er forskellige. Typisk læses blogs når jeg kan have fuld opmærksomhed, mens podcast bruges sidst på dagen hvor jeg har behov for at få information på en nemmere måde. Jeg har prøvet, men opgivet, både at læse blogs og lytte til podcast samtidigt!!!!

Video podcast brugere jeg tit på samme måde som med blogs der kræver opmærksomhed. Eller jeg lytter til videoblogs!! Utrolig så mange videoblogs man bare kan lytte til uden at skulle følge med på skærmen.

- Thomas elton

technorati tags:


Comments: Send en kommentar<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?