mandag, februar 27, 2006

Google Page creator - lav en hjemmeside.

Google har lanceret "Google page creator". Det er et webhotel med ca 100 mb og en wizard (wysiwyg) til at opsætte og redigere en webside. Paul Maunders har brugt google page creator til at lave denne tutorial til hvordan man anvender google page creator - og det ser da fint ud.
Tjenesten hevender sig helt sikkert til almindelige brugere, der ikke har forstand eller behov for at kunne html - men blot ønsker en enkel hjemmeside.
Det er på ingen måde en nye ide´. Men for Google må det være et meget logisk skridt at lancere en sådan tjeneste. Google har allerede blogs, ´google video´ og fotos (picasa) - det eneste der har manglet for brugerne er en hjemmeside til at samle det hele. Det har de nu - og måske kan google pages blive en god konkurrent til Microsoft "my space" (MSN spaces) der allerede har sat sig tungt på det marked.

Update:
Et problem med gogle page er at hjemmesiden får samme navn som ens gmail eks xxxx.googlepages.com. Hvilket muliggør mail spam - da spammer nemt kan ´gætte´ens googlemail ud fra googlepages navnet. Mon ikke google allerede er igang med at fikse denne ´bug´.- Thomas elton

Comments: Send en kommentar<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?